zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Het ideale babycadeau als babygeschenk

Het ideale babycadeau als babygeschenk

Wanneer u tegenwoordig een geschikt geschenk zoekt zijn er veel mogelijkheden, zowel in de winkel als op het internet. Als het gaat om een babygeschenk, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat het ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden.  Er zijn tal van mogelijkheden om babygeschenken te geven.  Wanneer u een geschenk zoekt voor een baby (bijvoorbeeld op de babyborrel) dan is het belangrijk dat u een evenwicht zoekt tussen hetgeen u wilt spenderen en wat de baby met zijn geschenk zelf gaat kunnen doen. De functionaliteit overheerst hier !

Er zijn veel nuttige cadeaus die u kunt geven als babygeschenk. Het is vooral interessant om na te denken over de zaken die de nieuwe ouders nog nodig hebben voor de baby zelf bijvoorbeeld fopspenen, flesjes, slabbetjes en zo meer. Daarnaast kan je ook aan de geschenken denken die niet zo slijtvast zijn, maar toch ook nodig zoals kleding en speelgoed. Andere babycadeaus die ouders ook zullen waarderen zijn crèmes, lotions en shampoo voor de baby.  U kunt natuurlijk ook altijd denken aan iets grotere geschenken zoals bijvoorbeeld badkuipjes, hoge stoelen en zo meer. Verzeker je dan natuurlijk wel even dat ze die zaken nog niet hebben. 

Een ander type van babygeschenken is het souvenir-geschenk. U kunt de ouders helpen een aandenken aan hun baby te bewaren door bijvoorbeeld fotoalbums, foto frames, knick knacks, … te schenken.  Er zijn ook veel ideeën om het eerste tandje of de eerste haartjes te bewaren.

Je kan natuurlijk je geschenk zelf personaliseren zoals bijvoorbeeld een babydeken te geven die door jou zelf is gemaakt of gepersonaliseerd.  Ook de flesjes en slabbetjes kunnen tegenwoordig gemakkelijk en goedkoop gepersonaliseerd worden, hierdoor zult u wellicht leuker onthaald worden bij het afgeven van het babygeschenk.

Zie ook volgende artikels:

Kerstinkopen: do's & dont's
Breezersletjes & comadrinken
Miss world 2007
zelfdoding
complexen overwinnen
Lichaamstalen
Recente zoekopdrachten:
cadaeutips bij babyborrel | babyborrel cadeau | cadeautips babyborrel | geschenk voor babyborrel | geschenkidee babyborrel | geschenken babyborrel | aandenken babyborrel |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -