zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

badmode voor een atletisch lichaam

badmode voor een atletisch lichaam

Vergeet de trends – wanneer u nieuwe badmode gaat kopen. Het belangrijkste aspect van badmode is dat u, zowel in stijl als kleur flatteerd. Als jij per toeval een atletische lichaam hebt heeft u niet veel problemen, maar waneer u niet zo atletisch gebouwd bent probeer dan een zwempak te vinden dat de sterke punten accentueert en de kleine mislukkingen verdoezelt.

Ga voor “sweetheart necklines“ met een water opvulling wat nieuw is dit seizoen! Het garandeerd een direct natuurlijke look te geven. Asymmetrische necklines met midriffschema’s lijken sexy terwijl het  de van aandacht afleid van brede schouders en een lang torso.

Zorg ervoor dat zwempakken van sterke genoeg materialen (als Lyrca) te vinden worden gemaakt die u heel wat steun zullen geven. Zoek kostuums met brede riemen en hoge halzen aan smalle brede schouders. De stevige bovenkanten met gedrukte bodems werken ook goed om de ogen aan die spierbenen en weg voor het schouders/borstgebied te trekken. Dit zal ook helpen om het hogere en lagere lichaam betere look te geven.
Wanneer je in de zon bent, vergeet dan niet om uw ogen, haar, en huid te beschermen.

Voor haarslijtage, gebruik een hoed wanneer mogelijk. Gebruik een  hydraterende shampoo en veredelingsmiddel en spoel altijd het haar goed na het zwemmen.

Uw bescherming van de ogenbehoefte tegen de zon ook! Zonnebril, de hoeden en/of de contacten van de slijtage de grote met UV-BESCHERMING.
Voor uw huid draag over altijd zonnescherm helemaal bij het strand of de pool. Bij het uitgaan en ongeveer in de zon, het winkelen of het dineren uw gezicht met een licht zonnescherm beschermen. Sommigen maken omhoog hebben zonnescherm, beter om een licht zonnescherm te vinden en van toepassing te zijn alvorens te zetten op omhoog maken.

Het gezond verstand zou in de zomer moeten beslissen als u vindt dat uw huid bovenmatig hete of brandwonddekking begint op te staan of binnen te gaan. Morgen moet altijd daar wat meer pret in de ruime hoeveelheden van de zondrank water – krijgen; U kunt nooit teveel water drinken tijdens de zomermaanden. 6-8 glazen is geadviseerde must. Neem in de zomer altijd een flesje water mee!

 

Zie ook volgende artikels:

Onmisbare make-up
Het beste van Dior
De 5-minuten manicure
home made spa
Zomer make-up
Beautyzonden
Bugdet mascara
Witte tanden
Algemene makeup tips
Parfumquiz
Recente zoekopdrachten:
lang atletisch lichaam | atletisch gebouwd | badmode voor lang torso | atletisch lichaam | atletisch wanneer | lichaam atletisch | celebs met brede schouders |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -