zoetie: d body en beauty-portaalsite van Belgi & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

bescherm uw haar tegen de zon, chloor en zout

bescherm uw haar tegen de zon, chloor en zout

Wat doet de zon nu eigenlijk? Samen met de zomer worden er allerlei waarschuwingen uitgestuurd over kom wat te doen om je tegen de zon te beschermen. Ik hou van de zon, vooral omdat het een basiselement is van dit leven!

De waarheid van de kwestie is, het zonlicht kan schadelijk zijn als wij niet verantwoordelijk zijn over hoe wij ons aan het zonlicht blootstellen. Velen van ons denken niet over de schade aan ons haar door de zon. Ik ken nooit stralen I hoewel over het vr nu, maar ware its die zelfde UV en UB die onze huid als over blootgestelde oorzaken de zelfde schade aan ons haar beschadigen.

Dit is merkbaar in de verlichting van ons haar wanneer wij langere tijden in de openlucht doorbrengen. De reden dat ons haar wordt verlicht is omdat het pigment door de zon, enkel als wanneer wij looien wordt beschadigd, is het pigment beschadigd.

Om deze zonschade te vermijden, draag een hoed. Beperk uw zonneperioden, vooral in het water aangezien het natte haar de zon aantrekt. Er zijn ook haarproducten die een zonscherm voor uw haar aanbieden. Controleer deze!

Chloor

De zomer is taai op haar en kunnen de zwembaden uw haar (ik had een vriend die een concurrerende zwemmer was en zij had letterlijk groen haar voor het betere deel van n jaar) runeren.

Wat te doen?

Bescherm uw haar alvorens binnen te gaan door een diep veredelingsmiddel toe te passen. Onmiddellijk daarna, spoel uw haar in de azijn van de appelcider, dan met clubsoda. De carbonatie zal bovenmatige zout en chloor uit opheffen.

Zout Water

Het zoute water zal uw haar, enkel zoals chloor drogen. Het enige verschil is dat het niet zal verkleuren. Ook wanneer u in de zee wenst te zwemmen is het aangeraden direct daarna uw haar af te spoelen. Vele stranden hebben douches waar u kunt afspoelen; neem langs uw shampoo en veredelingsmiddel om dat zoute water uit uw haar te spoelen: ZO VLUG MOGELIJK!

Een andere truc aan het haar van de fabzomer moet shampoo en veredelingsmiddel schakelen. Probeer merken te zoeken die speciale aandacht besteden aan het hydrateren van  het haar. Probeer uw haar eenvoudig in de zomer te houden, overdrijf niet in stijlen en blaas het ook niet om het droog te krijgen. Probeer een sexy zomersnitje, dat zal de moeilijkheden ook al veel vermijden !

 

Zie ook volgende artikels:

milieuverontreiniging
Bescherm uw ogen
deodorant vs kanker
anti-vries voor huid
Yoga-darsana van Patanjali
Genieten van zwangerschap
Sporten met Wii
7 redenen voor yoga
gezond slapen vermijd slaapproblemen
Algemeen saunagebruik
Recente zoekopdrachten:
bikini beschermen tegen chloor | haar beschermen tegen chloor | hoe bescherm je je haar tegen chloor | zout en chloor samen | wat doet zout met je haar | haarproduct bescherming cloor | wat doet zon met je haar |
Fringe bikini d trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -