zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Bescherm uw ogen tegen de zon

Bescherm uw ogen tegen de zon

Als u nu aan het rijden bent in de bergen tijdens de winter of zonnen op een strand in de de zomerzon, uw ogen moeten tegen de zon worden beschermd! U kunt wel een zonnebril dragen, maar houdt dat de zon echt tegen? Voelt u zich beschermd, alhoewel u zonnebril hebt? Er zijn meer mogelijkheden om uw ogen te beschermen tegen de zon. Uw ogen zijn zo belangrijk voor uw onderwijs, vervoer en algemene levenskwaliteit. Het is dus belangrijk dat wij een ogenblik denken over de bescherming die wij willen nemen voor onze ogen tegen de zon, want de zon is de meest schadelijke factor van oogletsels
De studies hebben aangetoond dat de gevolgen van UVSTRALING cumulatief zijn en de kans om oogproblemen te ontwikkelen in het latere leven, met inbegrip van cataracten, en leeftijds–related macular degeneratie, twee die van verminderde visie in de Verenigde Staten veroorzaakt leidt. Iedereen, vooral zij die uitgebreide tijd in de zon doorbrengen, is van zonschade in gevaar.
Je merkte waarschijnlijk op dat het zonlicht niet alleen uw ogen van de hemel maar ter plaatse van de bezinning bereikt. Ooit gelopen uit een filmzaal in een reusachtige heldere parkeerplaats en gekund niet uw ogen volledig openen? Dat komt omdat de zonnestralen van het beton (vooral met of lichtgrijs) en juist in uw ogen schoppen!


Methodes van Bescherming
De beste manier om uw ogen te beschermen is te proberen uit helder zonlicht te blijven. Aangezien dit werkelijk geen haalbare optie voor de meeste mensen, zou u de ogenbescherming buiten altijd moeten hebben.  Er zijn goedkope, gemakkelijke manieren om uw ogen te beschermen, het gebruikelijkst is misschien wel een hoed met een brede rand. Dit kan een honkbal cap, het tuinieren hoed, safarihoed, cowboyhoed of om het even welke hoed omvatten die uw stijl en smaak aanpast.
Ten tweede, slijtagezonnebril. Als u niet kunt kiezen tussen al de dure merkbrillen, dan biedt zelfs de goedkope zonnebrillen wat bescherming aan. Een goede regel is hoe groter hoe beter! De grote ontworpen zonnebril biedt zowel bescherming aan de ogen zelf aan en zij houdt u van het loensen, die lijnen rond de ogen veroorzaakt.
Sommige fabrikanten van contactlenzen maken nu lenzen met UVBLOCKERS die samen met zonnebril voor toegevoegde bescherming tegen de zon werken.
De zon is de voordeligste natuurlijke rijkdom die wij maar hebben gehad het kan ook het beschadigen zijn als wij geen voorzorg nemen. Gebruik altijd de ogenbescherming van wat vorm wanneer in openlucht!

 

Zie ook volgende artikels:

milieuverontreiniging
deodorant vs kanker
anti-vries voor huid
Yoga-darsana van Patanjali
zon, chloor en zout
Genieten van zwangerschap
Sporten met Wii
7 redenen voor yoga
gezond slapen vermijd slaapproblemen
Algemeen saunagebruik
Recente zoekopdrachten:
lenzen tegen de zon | lenzen voor de zon | lenzen die tegen zonlicht beschermen | contactlenzen tegen de zon | lenzen beschermd tegen sauna | contactlens tegen de zon | lensen tegen de zon |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -