zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Hete kussen uit gent

Hete kussen uit gent

De tofste kusplekken in de Arteveldestad…. Wat ze ons nu vragen? Vooruit dan maar, vandaag trekken we eropuit met gestifte lippen voor een natte tocht langs de geheimste, de spannendste en meest romantische plaatsjes om een flinke tong te draaien.

 

ZONNEN EN ZOENEN
Blote mannen tussen het struikgewas, vreemde afspraakjes bij nacht en ontij, hofmakerij voor homoseksuelen... Wij hoorden al veel verhalen over het Citadelpark. Met zulk een boeiende reputatie moeten we die plek toch eens uittesten. We wandelen via de verschillende paadjes langs vijvers en niet zo groen groen, maar kussers zien we niet vandaag. Er worden hondjes en kindjes uitgelaten, sommigen nemen het Citadelpark gewoon als shortcut, zo verraadt hun stevige tred. Niemand speelt zijn kleren uit. Niet verwonderlijk, want met deze temperaturen is het beslist chilly aan de willy We kunnen ons de romantiek van het Citadelpark echter best wel inbeelden. De bankjes staan in de zomer heerlijk in het zonnetje en de glooiende weides bieden een zacht bed. Al is het niet voor vandaag, wij komen hier in de zomer zeker zonnen en zoenen.
Ideaal voor: lome zomerse kusjes en geniepig gefriemel.

 

 

MOESJIMOESJI AAN HET WATER
Voor deze kusronde lokken we ons zoenslachtoffer op cultureel verantwoorde wijze mee naar het. Design museum. Niet omdat we daar voor een of ander duur meubel willen muilen, wel omdat het Appelbrugparkje tegenover het Design museum wijd en zijd bekend staat als een romantische hotspot. Een paadje leidt naar de waterkant, waar twee banken plaats bieden aan -als het moet - een hele horde kussende koppels. In de winter ligt dit toefje groen in de stad er ietwat mistroostig bij, maar in de zomer biedt de begroeiing toch enige beschutting tegen pottenkijkers. Opnieuw een zoenplek waar we in de zomer eens zullen terugkeren voor onvervalst tongplezier!
Ideaal voor: rechtoe-rechtaan tongelen en romantisch waterstaren midden in de stad.

DE KUSTRAM
Op weg naar kusplek nummer drie stoten we onverwacht op een bijzonder kusplekje waar we nog niet eens aan gedacht hadden. In de tram zit het koppeltje voor ons te smoezelen dat het een lieve lust is. Er komt gegiechel en getong aan te pas, kortom, het ziet er best een goede kus uit. Wat een fijn idee eigenlijk! In de tram is het immers altijd lekker warm, je zit er sowieso knus bij elkaar en het gure weer buiten deert je niet. Bovendien brengt de mobiele kustram je waar je zijn moet en bij hoge nood is er altijd wel ergens een tramhalte dichtbij. De vele medepassagiers - waaronder ook een paar zure chichimadammen -moet je er wel bijnemen. Los daarvan is de tram de mooiste vorm van kiss 'n ride ooit, als je 't ons vraagt. Leve het openbaar vervoer!
Ideaal voor: steelse kussen en liefdevolle piepers, any time, anyplace.

HISTORISCHE ZOEN
Als jonkvrouw geschaakt worden door een knappe prins, die je vervolgens naar zijn immense kasteel ontvoert... Zucht, die middeleeuwen waren toch schone tijden. Een vleugje historisch gezoen zien wij dus altijd wel zitten, zeker als het in het imposante Gravensteen is. We zien meteen dat de vele trapjes, hoekjes en kanten veel potentieel hebben, en onthouden vooral de crypte als ideale geheime kusplaats. De folterkamer is dan weer the place to be voor diehard-sm-gegadigden. De vele steile trappen hier vragen bovendien wat concentratie voor de zoeners, opgepast voor zoenongevallen dus! Zorg er ook voor dat je prins van dienst de tand-hygiëne uit de middeleeuwen reeds voorbij is - een frisse adem is onontbeerlijk voor een troubadourskus. Lalala!
Ideaal voor: duistere romantiek en verboden gezoen..

Zie ook volgende artikels:

Blijf haar superman
Valentijntips
tips valentijn
Kussen : inleiding
Praten en oogcontact tijdens zoenen
handkussen en oorkussen
Verschillende soorten kussen
romantische uitjes
Leren tongzoenen
vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.eu/beste_plekjes_om_te_zoenen_in_gent.htm | Afspraakjes Citadelpark gent | romantische plekjes gent | geheime plekjes gent | romantisch plekje gent | romantische plekken gent | romantische plaatsen vlaanderen |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -