zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Hoe zorg je ervoor dat ze jou graag blijft zien?

Hoe zorg je ervoor dat ze jou graag blijft zien?

In het begin van een relatie lijkt alles super, alles kan en niets moet. Maar naarmate men samen ouder wordt komen de kleine irritatiepuntjes wel eens hun kopje opsteken.
Hoe zorg je er nu voor dat jij haar held blijft? Zoetie ontdekte welke attitudes je best aankweekt om superman te blijven. 
Verras je vrouw of vriendin eens met een poetsbeurt.  Vrouwen zijn erg gesteld op netheid en hygiëne. Poets eens wat extra, doe de vaat zonder dat ze het vraagt, scharrel je vuile sokken en ondergoed vanonder het bed samen en stop ze in de waschamine.  Schoenen horen in het schoenkastje en neem eens de stofzuiger ten dans. Tenslotte is het ook aangeraden om eens “een dweiltje te slaan” of het stof af te doen op de vensterbanken.

Vrouwen houden eveneens heel erg van een beetje extra aandacht.  Een lief woordje kan wonderen doen !  Wanneer heb je eens voor het laatst een kort en lief smsje gestuurd of een romantisch mailtje? Je zal zien dat ze daar helemaal van opfleurt.
Voorzie je dat je een uurtje langer moet werken en iets te laat zal zijn voor het avondeten? Laat haar dat weten.  Schenk tevens wat aandacht aan haar dagdagelijkse leven. “Hoe was het vandaag op het werk schat?” Het is weinig moeite om dat te vragen, maar het heeft wel effect.

Laat je oude overhemd eens in de kast liggen, doe iets nieuws aan.  Laat je zien voor je vrouw, zij zal des te blijer zijn dat ze nog altijd met zo’n sexy stuk is getrouwd.  Probeer je bierbuik in toom te houden, neem je mach37 ter hand en tover je baard om tot een babyvelletje. Een warrig kapsel? Vraag gerust je kapper om iets hippers, vertel je kapper dat je je vrouw eens aangenaam wil verrassen, hij zal er wel iets moois van maken!
Tenslotte is het misschien beter om die oude versleten tandenborstel weg te gooien en even je bijtertjes op te blinken met een nieuwe waar de haartje nog recht van staan.

Jaren geleden dat je een briefje hebt gestuurd? Je moet natuurlijk niet massaal liefdesbrieven beginnen versturen, maar een klein iets kan nooit geen kwaad.  Of ben jij vanavond iets vroeger thuis dan haar? Kook haar lievelingspotje en server met de laatste donna-amour cd en enkele kaarsjes.  Leg een rode roos op haar bord, want het is altijd leuk om een kleine attentie te krijgen. Probeer af en toe je vrouw nog eens verliefd te maken zoals in het begin…

Zie ook volgende artikels:

Valentijntips
tips valentijn
Kussen : inleiding
Zoenen in Gent
Praten en oogcontact tijdens zoenen
handkussen en oorkussen
Verschillende soorten kussen
romantische uitjes
Leren tongzoenen
vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen
Recente zoekopdrachten:
hoe zorg je ervoor dat je vriendin je leuk blijft vinden | hoe blijf ik interessant voor haar | zorg dat ze bij je blijft | hoe blijf je aantrekkelijk voor je vrouw | hoe blijf ik aantrekkelijk voor mijn vriendin | hoe blijf vrouw interessant | hoe zorg je ervoor dat ze bij je blijft |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -