zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

De 5-minuten manicure

De 5-minuten manicure

 

 

 

Het is heerlijk om je nagels te laten doen, maar als je niet veel tijd of geld hebt, kun je het ook thuis zelf doen. Volg deze drie eenvoudige stappen voor een professioneel resultaat.

 

Voorbereiding

 

Haal om te beginnen alle nagellakresten weg met een nagellakremover. Een remover zonder aceton is het beste voor je nagels. Laat vervolgens je vingertoppen drie minuten weken in een bakje warm water met een middeltje dat de dode huidcellen weghaalt. Wikkel een zacht flanellen doekje om je duim en gebruik dat om je nagelriemen naar achteren te duwen.

 

Vijlen en oppoetsen

 

Gebruik voor het vijlen van je nagels een vijl die niet ruw aanvoelt als je hem aanraakt. Vijl de zijkanten van de nagels en de bovenkant. Beweeg de vijl maar in één richting; maak geen zaagbeweging en ga nooit heen en weer, want dat verzwakt je nagels en daardoor gaan ze eerder scheuren. Vijl je nagels ook niet in een punt, want die kan gemakkelijk afbreken. Schoonheidsspecialisten zeggen dat de beste vorm voor je nagels de vorm van je nagelriemen is. Als je nagelriemen dus rond lopen, moet je je nagels ook rond vijlen. Poets je nagels daarna op met een speciaal borsteltje om het oppervlak glad te maken, de groei te stimuleren en eventuele lakrestjes te verwijderen. Begin met de ruwste kant, daarna de middelste en eindig ten slotte met de gladste kant. Je nagels zullen dan glimmen als een spiegeltje.

 

Lakken

 

Wrijf je nagelriemen in met speciale olie en smeer je handen in met handcrème. Verwijder dan het vettig laatje van je nagels met een watje met wat nagellakremover, omdat de lak anders niet goed houdt. Begin met een basislaag en breng daaroverheen twee dunne laagjes gekleurde nagellak aan. Laat elk laagje een paar minuten drogen. Breng ten slotte ter bescherming van de nagels een glanzend toplaagje aan.

Zie ook volgende artikels:

Onmisbare make-up
Het beste van Dior
home made spa
Zomer make-up
Beautyzonden
Bugdet mascara
Witte tanden
Algemene makeup tips
Parfumquiz
cellulite
Recente zoekopdrachten:
mooie nagels in 5 minuten | bakjes voor vijlen | manicure bakjes | bakje voor vijlen | mooie nagels | mooie nagels in stappen | manicure nagels |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -