zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

de ideale sportschoenen

de ideale sportschoenen

Er bestaat niet zoiets als Ďde perfecte schoení.  Iedereen heeft verschillende behoeften. Alle soorten dingen - uw biomechanica, uw gewicht, stellen de oppervlakten u, en duidelijk, de vorm van uw voeten in werking - betekenen dat ťťn ideale schoen van de persoon voor een andere persoon ontoereikend kan zijn.
Wij verdelen onze schoenen in drie belangrijke beschermde categorieŽn (gedempte, stabiliteit en motiecontrole); en drie minder belangrijke degenen (prestaties opleiding, loopgedrag en off-road). Eerste drie zijn dagelijkse opties en door uw biomechanische behoeften hoofdzakelijk gecategoriseerd; de drie andere zijn gespecialiseerder en worden beschouwt hen vaak slechts als tweede schoenen.
De eerste stap in het vinden van uw basisschoenbehoeften is onze ' Natte Test ' te proberen, hieronder of, bij voorkeur, een detailhandelaar van de biomechanica deskundige of ervaren schoen te bezoeken.
De Natte werken van de Test aangaande de basis die de vorm van uw natte voetafdruk op een droog vloer of een stuk van document ruwweg met de hoeveelheid stabiliteit correleert u in uw schoen zou kunnen wensen. Het  zal u tonen welke eigenschappen u zoekt en zou moeten uitrusten met de basiskennis u het grootste deel van onze RW Vinder van de Schoen, devolgende stap in uw onderzoek moet maken.


De Normale Voet
   De normale voeten hebben een normaal-gerangschikte boog en zullen een natte voetafdruk verlaten die een gloed heeft, maar de voorvoet en de hiel zijn door een brede band verbonden. Een normale voet landt op de zijkant en de hiel en de lichtjes op de broodjes lichtjes om schok te absorberen. Het is de voet van een agent die biochemisch efficiŽnt is en daarom geen schoen van de motiecontrole nodig heeft.
Beste schoenen: De schoenen van de stabiliteit met gematigde controleeigenschappen.

De Vlakke Voet
  Dit heeft een lage boog en verlaat een druk die als de gehele zool van de voet kijkt. Het wijst gewoonlijk op voet - die op de buitenhiel slaat en binnenwaarts (pronates) bovenmatig rolt. In tijd, kan dit vele verschillende types van excessief gebruikverwondingen veroorzaken.
Beste schoenen: De controleschoenen van de motie, of hoge stabiliteitsschoenen met firma middenzolen en controleeigenschappen die de graad van pronatie verminderen. Verblijf vanaf hoogst beschermde, hoogst gebogen schoenen, die stabiliteitseigenschappen niet hebben.

De hoog-Overspannen Voet
   Dit verlaat een druk tonend een zeer smalle band of geen band bij allen tussen voorvoet en de hiel. Gebogen, hoogst overspannen voet is over het algemeen supinated of underpronated. Omdat het niet genoeg dekt, is het gewoonlijk geen efficiŽnte schokbreker.
Beste schoenen: Beschermde (of ' neutraal ') schoenen met overvloed van flexibiliteit om voetmotie aan te moedigen. Verblijf vanaf van de motiecontrole of stabiliteit schoenen, die voetmobiliteit verminderen.

Zie ook volgende artikels:

tips en trucs met eitjes
Konijntjes verzorgen
nieuwe partydrink
Ontspannen in bad
Recente zoekopdrachten:
voetafdruk | normale voetafdruk | voetafdruk normale voet | overspannen voorvoet | normale voetstap | stabiliteit schoenen | schoenen behoeften |
Fringe bikini dť trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -