zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

10 do’s and dont’s voor de kerstshoppings

10 do’s and dont’s voor de kerstshoppings

 

 Kerstmis is zeker een tijd voor fun en gezellig shoppen.  De winkels zijn vrolijk gedecoreerd met kerstbomen en de kerstmisbelletjes klinken alover door de boxen.  Maar vooraleer je uitgebreid kerstinkopen gaat doen raden wij even aan om dit artikel te lezen om als een happy klant thuis te komen.

Kerstshopping do’s:

  • Merken zijn belangrijk.  Koop in de goede kwaliteitswinkels.  Kerst is een tijd van cadeautjes geven aan anderen, dus je wilt zeker niet voor goedkoop aanzien worden wanneer ze na enige tijd merken dat je hen oude rommel hebt gegeven.  Zoek voor langdurige voorwerpen zodat ze ook nog in het volgend jaar positief over jou denken.
  • Hou het veilig.  Als je online koppt, zorg er dan voor dat je op een website koopt met een SSL-certificaat. Alleen op die manier ben je zeker dat je visa niet zal worden leeggeroofd door malafide figuren.
  • Maak eerst een lijstje.  Een manier om geld te sparen voor de kerstdagen is ongetwijfeld een goed opgesteld lijstje.  Ga zeker niet naar de winkels met enkel je bankkaart in de hand. Nutteloze impulsieve aankopen zullen ongetwijfeld een gevolg zijn.
  • Maak er iets speciaals van.  Kerstcadeau’s zijn meer dan zo maar cadeautjes.  De cadeautjes zijn een weerspiegeling van je persoonlijkheid.  Dus zorg ervoor dat er een persoonlijke touch aan het geschenkje wordt toegevoegd. Zo kan je voor ieder familielid een persoonlijk berichtje toevoegen.
  • Koopjes & solden.  Je vind ze in deze tijd van het jaar bijna overal !  Maak er dan ook gebruik van, hou je ogen wijd open voor megakoopjes.  Maar ga in geen geval inboeten op kwaliteit.

Kerstcadeau’s dont’s:

  • Vermijd de koopweekends.  Als je wilt vermijden om in iedere winkel een kopstoot of een elleboog op je kop te krijgen, probeer dan te shoppen in de week.  Als het even kan dan nog liefst in de voormiddag.  Verkopers zijn op deze moment ook veel vriendelijker wanneer ze overstelpt zijn van het volk.
  • Beperk je opties niet.  Je hebt dus een lijstje gemaakt van welke cadeautjes je nodig hebt, maar je vind er slechts één of twee?  Paniek, wat moet je nu doen?  Dit moet gepland worden in een backuplijst voor ieder kerstgeschenkje.  Dat zal je veel tijd besparen op het moment zelf, zeker wanneer je kerstinkopen gaat doen voor een groot aantal vrienden.
  • Verlies je kasticketjes niet.  Spaar alle kastickets van je kerstinkopen.  Misschien heb je ze later wel nog nodig wanneer je iets te positief leek te denken over de taille van je schoonmoeder.  De persoon aan wie je het cadeautje gaf zal hier dan opgelucht gebruik kunnen van maken.
  • Voorzichtig inpakken.  Bekijk je geschenkje heel erg goed alvorens je het gaat inpakken.  Je slaat een blunder wanneer zij ontdekken dat de prijs er nog aan hangt.
  • Stel het niet te lang uit! Kerstinkopen hoeven niet direct in december gebeuren.  Koop iets wat je fancy vindt op het moment zelf. Je kan het veilig opbergen als ‘kerstideetje’.


Zie ook volgende artikels:

Breezersletjes & comadrinken
Miss world 2007
zelfdoding
complexen overwinnen
ideale babygeschenken
Lichaamstalen
Recente zoekopdrachten:
kerstinkopen lijstje | kerstinkopen doen na de kerst | kerst do 's and don'ts |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -