zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Eerste stap van de vrouw bij het daten

Eerste stap van de vrouw bij het daten

OK dames, dit is de 20ste eeuw en het is volkomen aanvaardbaar om een man uit te nodigen voor een diner of een film. De dagen dat de vrouwen geduldig op de mannen zaten te wachten voor de eerste stap is voorbij, zodat je niet bang hoeft te zijn om het zelf te doen! Maar toch zou u een paar eenvoudige richtlijnen moeten volgen om  de kerel van uw aan de haak te slaan.

Vooral, zorg ervoor dat hij niet gehuwd of betrokken bij een verhouding is. U kunt het hem direct vragen of wat altijd vooral woelig is, of u kunt het een kennis van hem terloops vragen. Zodra u het groene licht heeft, kunt u beginnen denken aan een manier om hem uit te vragen.

Als u van het schuwe type bent, als velen, die een vrees voor verwerping hebben, is het beter om een moment tot stand te brengen waar spontaniteit heerst. Nodig een paar vrienden uit, zowel mannen als vrouwen, om iets te leuks te doen tijdens het weekend. Nodig hem terloops uit en laat hem weten dat het een groepsactiviteit is en u dacht dat hij het wel leuk zou vinden. Misschien is het een een weekendreis of enkel een lunch met sommige vrienden, maar wat het scenario ook is, zorg ervoor dat hij is uitgenodigd en u degene bent die de uitnodiging geeft.

Als de subtiliteit niet uw sterk punt is, erger u dan niet. U zult niet opdringerig of overdreven bezorgd willen overkomen, zodat het leuk en eenvoudig blijft. Als u hem op een middaglunch of film wilt uit vragen, is dat goed. Het is toevallig, leuk en niets te extravagant voor een eerste date. Tenslotte moet u niet uw liefde voor hem verklaren op het eerste moment. Tegen het eind van de dag, zult u weten als hij door jouw acties is geďnteresseerd en al dan niet er plannen zijn voor een andere samenkomst.

Samenvattend, wordt iedereen zenuwachtig wanneer zij op het punt staan iemand voor het eerst te uit vragen. U kunt een weinig woelig voelen of uw hart kan sneller slaan, maar dat is al  een deel van de pret. Gebruik de tijd om te genieten en wees niet bang om te vragen u wilt. Als u nooit vraagt, zult u nooit het weten.

Zie ook volgende artikels:

liefde afwijzen
Verliefd maar
Versiertips
Ontmoet zijn ouders
Je eerste kus
Liefdesverdriet
Gaat mijn partner vreemd?
Omgaan met liefdesverdriet
Ex terugwinnen
Recente zoekopdrachten:
vrouw zet nooit eerste stap | date wie eerste stap | man uitvragen | daten op je 20ste | eerste stap verliefd | verliefd hoe zet ik de eerste stap | wie zet de eerste stap voor een date |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -