zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Gezichtsverzorging: Aandacht aan de milieuverontreiniging!

Gezichtsverzorging: Aandacht aan de milieuverontreiniging!

Onze huid is in contact met de lucht die ons omgeeft, zij ondergaat dus direct de giftige agressies van de milieuverontreiniging.

Goed gewapend, kan zij zich verdedigen, gezond blijven... en jongeman! Plan van aanval.

Rook van sigaret, air-conditioning, verwarming, emissie van gassen van autoís... De atmosferische verontreinigende stoffen zijn talrijk en veroorzaken een overvloed van allergische reacties.
Als men niet of slecht handelt, laat de huid deze substanties doordringen die dan de instantie kunnen bereiken en, op tijd, echte gezondheidsproblemen geven.

De verontreinigende stoffen: actie!
De straat is gevaarlijk: omdat daar alles samenkomt zoals stikstofdioxyde, van de ozon, van de deeltjes in opschorting, het dioxyde van zwavel, de koolwaterstoffen, van de benzeen...
Maar geloof niet zich eruit te redden door binnen te blijven: de tabak, de verwarming en de air-conditioning zijn net zoveel verontreinigende stoffen die in de appartementen handelen! Volgens onze plaats van woning of werk, zal onze huid min of meer uiteengezet worden en graad van giftigheid zal niet dezelfde zijn.

De verschillende klimatologische situaties kunnen eveneens een rol spelen, want het stof in opschorting wordt giftiger in functie van de wind, de kou en vooral van de vochtigheid van de lucht.
Als men niet zijn huid voorbereidt, verandert zijn structuur, de lipide film brengt zich uit evenwicht en allergenen hebben dan elke mogelijkheid om de laag hoornvlies te door dringen die op zijn beurt breekbaar gemaakt is. De reacties van de huid zijn een alarmsignaal. Als de huid, bovendien gebonden is aan de giftigheid van de rook van sigaret, twee keer agressiever door zijn interne en externe actie, de gelaatskleur zich bezoedelt, doen uitzetten de poriŽn zich en de tekens van huidveroudering worden versneld (men moet trouwens weten dat de tabak van een of twee jaar voorgekomen het van menopauze vervroegt). Het is dan tijd om te handelen om een onherstelbare schade te vermijden.


Bescherming = hygiŽne + hydratatie
Een onberispelijke hygiŽne en het gebruik van een voedzame creme die aan zijn soort huid wordt aangepast, is twee primordiale gebaren: een huid in goede gezondheid is een natuurlijk gewapende huid.
Men moet weten dat de vette huiden meer doeltreffend strijden dan degenen die droog of gemengd zijn.
Een schoonmaken in de vereiste vorm: hij moet zich met inachtneming van de hydrolipidique film, dat wil zeggen zonder reinigen, in zachtheid doen. De producten zonder zeep, ultra-zacht zullen en zonder tensioactifs agressief eerbiediger van de huid zijn.

Een katoen op de huid voorbijgaan en de verrichting vernieuwen totdat het katoen schoon is. Voor het gebaar frisheid, is het verkieslijk om het kraanwater te vermijden, vaak bourrée van kalksteen, en om voor de thermale wateren of de wateren zachte mineralen te opteren.

Een hydratatie die de huid eerbiedigt: de hydrolipidique film van oppervlakte moet dankzij een creme herstructureerd worden die perfect aan zijn soort huid wordt aangepast. Voor een creme met natuurlijke lipiden, rijk in wezenlijke vette zuren bijvoorbeeld, evenals hydraterende agenten opteren om zijn verlies in water te compenseren. Maar een creme bevattend antioxydants zal eveneens efficiŽnt zijn en zal het mogelijk maken om de productie van de vezel van collageen weer op gang te brengen.

Uiteindelijk kan men eveneens voor een milieuvervuiling bestrijdende specifieke creme opteren waarvan de antioxydante agenten, de vitamines en de beschermende oliŽn in synergie handelen.

Zie ook volgende artikels:

Bescherm uw ogen
deodorant vs kanker
anti-vries voor huid
Yoga-darsana van Patanjali
zon, chloor en zout
Genieten van zwangerschap
Sporten met Wii
7 redenen voor yoga
gezond slapen vermijd slaapproblemen
Algemeen saunagebruik
Recente zoekopdrachten:
Milieuverontreiniging voor de huid |
Fringe bikini dť trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -