zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

handkussen en oorkussen

handkussen en oorkussen

HANDKUSSEN
Iemand op de hand kussen wordt ofwel als onderdanig beschouwd (bij de koningin of de paus) ofwel als ouderwets romantisch (wanneer een man de hand van een vrouw kust). Maar onderschat het handkussen niet! Het is erg sensueel.
Veel delen van de hand en pols zijn heel gevoelig en die kun je bij nog wel wat anders gebruiken dan alleen bij het vingerzuigen en vingertopkussen. Ieder plekje heeft zo zijn pleziertje. Kus je handpalm eens en ga dan naar de rug van je hand. Gebruik je tong bij het glijden. Voel hoe dat eerste tintelende gevoel een verandering ondergaat.
In de film Don Juan de Marcos met Johnny Depp komt een beroemde scène voor waar hij de hand van de vrouw die hij aan het verleiden is over de tafel heen vastpakt. Hij kust eerst zacht haar vingertopjes en gaat dan verder, vertellend wat het hem doet. Hij beschrijft het kussen van haar vingertoppen als het zacht, liefkozend kussen van haar voeten. Wanneer hij haar vingers kust, beschrijft hij het als het kussen van haar benen. De zachtere, vlezige, warme plekjes bovenaan elke vinger, boven het laatste kootje, vergelijkt hij met de zinnelijke binnenkant van haar dijen. En uiteindelijk likt hij zacht met het puntje van zijn tong het driehoekje vlees tussen haar vingers. Natuurlijk smelt zij voor hem!
Vingers en handen zijn heerlijke dingen om te kussen of gekust te worden. Niet vanwege hun mogelijke symbolische uitwisseling met andere lichaamsdelen, maar omdat het prettig aanvoelt. En omdat het je vingers zijn, kun je kijken hoe ze worden gekust.
Misschien klinkt het vreemd, maar het is wonderlijk mooi om iemand jou te zien kussen. Bij lipkussen zitten jullie met jullie ogen zo dicht bij elkaar dat je de lippen van de ander niet kunt zien. Toch kan het opwindender zijn als je de lippen van je minnaar of minnares over andere delen van je lichaam ziet glijden, er kussen op ziet drukken. Je plezier kan er zeker door verhoogd worden als je de beweging van de lippen en de uitdrukking op het gezicht kunt zien.

OORKUSSEN
Rozige oren als schelpen met zachte, vlezige lelletjes zijn heerlijk. Sommige mensen vinden het heel opwindend wanneer hun oren gekust worden. Geef niet toe aan de verleiding om eerst naar andere, meer voor de hand liggende lichaamsdelen over te stappen. Blijf zachtjes strelen en knabbelen, likken en zelfs zachtjes blazen in het oor van je geliefde. Je zult nooit weten wat voor reacties of gevoelens dat kan opwekken als je het niet probeert.
Naast het aanraken of aangeraakt worden, kan het heel opwindend zijn om woordjes in iemands oor te fluisteren, of dat bij jou te laten doen. De stem van je geliefde zo dicht tegen jou aan horen fluisteren, kan je het gevoel geven dat hij of zij binnen in je zit en je gedachten vult.
Je kunt vunzige praat vertellen of liefdevolle woordjes fluisteren of zelfs alleen maar zijn of haar naam fluisteren en soms zelfs de golven van genot door je geliefde heen voelen gaan.
Maar misschien vindt je partner dat niet fijn. Misschien vindt hij of zij dat het te veel kietelt en moet je naar een ander plekje op zoek gaan. Maar dan wéét je dat tenminste. Een goeie minnaar laat geen blad onbeschreven. Of ongekust.

Zie ook volgende artikels:

Blijf haar superman
Valentijntips
tips valentijn
Kussen : inleiding
Zoenen in Gent
Praten en oogcontact tijdens zoenen
Verschillende soorten kussen
romantische uitjes
Leren tongzoenen
vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.eu/handkussen_en_oorkussen.htm | man kust hand vrouw | wat betekent wanneer een man je hand kust | man kust vrouw op hand | vrouw in hand kussen | man geeft handkus | een handkus van een man |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -