zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Nog nooit gezoend, hoe begin ik eraan?

Nog nooit gezoend, hoe begin ik eraan?

Heb je nog nooit een echte kus gegeven, maar ben je wel klaar voor je eerste kus?
Als je nog nooit hebt gezoend kan dat een grote uitdaging betekenen, dit artikel zal je leren op welk moment je het beste aanpakt.


Volg de logische stappen:

 

  • Ga er samen op uit, wanneer je iemand leuk vind, vraag hem of haar dan gewoon uit. Je kan samen naar de bioscoop gaan, gezellig iets gaan drinken of een boswandeling met twee, …
  • Praat met elkaar, vertel zoveel mogelijk tegen elkaar maar zorg vooral ook dat je een luisterend oor hebt voor de ander.  Deel je gevoelens met de ander zodat hij of zij zich ook op zijn/haar gemak voelt bij jou.  Vooraleer je gaat kussen moet je toch weten wie hij of zij is.
  • Zorg ervoor dat je tanden gepoetst zijn. Er is niets zo irritant als een slechte adem bij de eerste kus.
 

Onthou dat vele mensen eerder beschaamd zijn om te kussen, maar dat wil niet zeggen dat ze dat ook niet willen.  Let hier dan vooral op de lichaamstaal van de andere. Als je daaruit kunt besluiten dat hij of zij dit ook wel ziet zitten, kus hem of haar dan, maar let wel even op zijn of haar reactie. Als ze zich wegtrekken of kwaad worden, ga hier dan als een volwassen persoon mee om en neem het niet persoonlijk.  Misschien moet je het later gewoon even opnieuw proberen.
De snelste manier om een eerste kus te geven is wanneer je er per toeval dicht tegen staat gewoon te kussen.  Meeste mensen zullen dit niet erg vinden, maar het is natuurlijk leuker om een intieme avond samen te beleven om dan op een romantische manier de eerste kus te geven.
Let er wel op dat je niet recht op recht gaat kussen. Jullie neuzen zitten dan in de weg :-)
Sluit je ogen ook terwijl je kust, het is een raar gevoel wanneer je in zijn of haar ogen kijkt terwijl je kust, het is zelfs een beetje onbeleefd om je ogen open te houden.  Het kan de verkeerde indruk wekken tegenover de ander.  Dus : altijd ogen sluiten bij het kussen.


Zie ook volgende artikels:

Eerste stap
liefde afwijzen
Verliefd maar
Versiertips
Ontmoet zijn ouders
Liefdesverdriet
Gaat mijn partner vreemd?
Omgaan met liefdesverdriet
Ex terugwinnen
Recente zoekopdrachten:
hoe moet je iemand kus geven | hoe voor het eerst kussen | hoe omgaan met eerste kus | romantische eerste kus | hoe begin je de eerste kus | voor het eerst kussen | hoe de eerste kus |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -