zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Tips om er stijlvol uit te zien

Tips om er stijlvol uit te zien

Iedereen heeft het wel eens voor. Het kiezen van kleding om deftig op het werk of op een welbepaalde gebeurtenis te verschijnen is niet altijd eenvoudig. De moeilijke keuze laat vaak je humeur helemaal verknallen en je wordt er als het ware wanhopig van. Zoetie heeft voor u een oplossing om zonder veel moeite stijlvol en trendy door het leven te gaan en om de keuze van uw kleding makkelijker te maken.

Kies voor jurken!

Jurken zijn helemaal in de mode en vormen een uitkomst voor vele vrouwen. Ze  zijn er in alle vormen en kleuren en zijn geschikt voor jong en oud. Jurken zorgen voor net ietsje meer vrouwelijkheid want ze laten de vrouwelijke vormen goed uitkomen. Met een jurk zie je er onmiddellijk goed uit. Je hoeft het niet te combineren met andere kledingstukken. Het enige waar je bij het dragen van een jurk moet aan denken zijn de accessoires.
De conclusie van Zoetie: er kunnen nooit genoeg jurken in je kleerkast hangen.

 

Zorg voor een goede en voldoende basics

Om niet te veel tijd te verliezen tijdens het aankleden en om ervoor te zorgen dat je meer tijd hebt om een creatieve combinatie te zoeken, zorg je er best voor dat je altijd voldoende ondergoed en (panty) kousen in je kast liggen hebt. Zorg ervoor dat je deze maar voor het grijpen hebt liggen in je kast. Bezorg jezelf geen stress door te moeten zoeken naar een paar kousen of een bh. Het is beter dat je je concentreert op het uitkiezen van een mooi en passend ensemble en het aanbrengen van de make-up.

Zorg ervoor dat de onderkleding voldoende past. Slecht passende onderkleding, zoals een bh waar de borsten uitpuilen of een onderbroek die tekent is absoluut niet stijlvol.

Eenduidigheid in je kleurenpalet

Iedere persoon heeft een eigen kleurenpalet. Kies voor kleuren die je het beste staan, die jou en jouw persoonlijkheid flatteren. Een handige tip als je gaat winkelen is dat je best een vriend of vriendin meeneemt, zij weten hoe jij bent en zien ook meteen of een bepaald kledingstuk met een bepaalde kleur bij jou past. Het is de ideale manier om de gepaste kleding te vinden en het is dubbel zo gezellig.

Koop af en toe iets echt bijzonders

De meeste vrouwen kiezen ervoor om te gaan shoppen in grote modeketens. In de massacollectie die zij aanbieden vindt iedereen de perfecte basiskledingstukken die je dagelijks dragen kan zoals bijvoorbeeld t-shirts, broeken, coltruitjes, accessoires en andere trendy hebbedingen. Men kan in deze zaken allen meteen vinden en tegen een zacht prijsje. Koop je in deze zaken al jouw kleding dan weet je dat je vroeg of laat iemand ziet lopen met dezelfde rok, bloes, trui,… aan. Dit is niet zo prettig, je wil natuurlijk iets uniek. Een oplossing: combineer deze kledingstukken met één enkel bijzonder kledingstuk of asseccoire dat je in een boetiek of een shopje hebt gekocht. Op die manier krijgt je look een heel andere uitstraling. Op die manier blijf je altijd uniek en zal je nooit dezelfde look hebben als iemand anders.

Pas op met goedkoop

Als je bijvoorbeeld een t-shirt koopt in de solden, iets dat echt niet duur is, maar je kan het met niets combineren en het is ook niet helemaal jouw kleur of maat en toch wil je het echt hebben want het kost bijna niets.
Ook al is de verleiding zo groot: KOOP HET NIET! Het is weggesmeten geld want je zal het toch nooit dragen.

Zorg dat uw kleding de goede maat heeft

Te kleine kleding maakt u dikker dan u bent. Als uw kleding te groot is, lijkt het alsof u de kleding van iemand anders aanheeft.

Focus op accessoires

Iedereen bouwt in de loop van zijn/haar leven een basisgarderobe op, een garderobe waarin je jezelf goed voelt en waar je altijd op kan terugvallen. Om toch ietswat verandering in je kleding te brengen kan je het best accessoires gebruiken. Zo kan je toch nog die jeans broek met die t-shirt van vorig seizoen dragen en er trendy bijlopen. Met de juiste schoen en de juiste tas ziet jouw look er onmiddellijk up-to-date uit.

Zorg voor schone en gestreken kleding

Zorg er ook voor dat je lievelingskleding steeds proper en net in je kast hangt.Doe kledingstukken die gewassen moeten worden onmiddellijk in de wasmand. Niemand zal zich stijlvol voelen als je kleding onfris ruikt of gekreukt is, hoe mooi een kledingstuk ook is.
zorg ervoor dat alles wat in je kast hangt schoon en gestreken is.

Maak van te voren combinaties

Heb je een verloren uurtje, besteed dat dan eens aan het maken van combinaties. Doe dat niet zomaar, maar trek de dingen bij elkaar aan om te zien hoe het staat. Hang goede combinaties bij elkaar of onthoud ze, zodat je, als je het even niet weet, er altijd op kunt terugvallen.

 

Zie ook volgende artikels:

Lavande SWK 2008
Fringe bikini
Badkleding onderhouden
Figuurtype
kleding verzorgen
Badmode voor de zomer
Hoe draag je…
Ideale bikini
Bikini zelf maken
Nepartikelen
Recente zoekopdrachten:
stijlvol kleden | manier van kleden stijlvol | tips om er stijlvol uit te zien | deftige jurken | zich stijlvol kleden | deftige kleding voor vrouwen | kleding om uit te gaan |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -