zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

kleur en design van de vloer bepalen

kleur en design van de vloer bepalen

Twee interieurstijlen kleuren in belangrijke mate de woontrends van vandaag: een mix van oud en nieuw en de integratie van exotische elementen. Dezelfde stijlkenmerken zijn ook terug te vinden in laminaat vloeren. Wat niet zo verwonderlijk is want de kleur en het design van een vloer bepalen de algemeen indruk van de leefruimte. Ouick-Step bracht dit jaar enkele nieuwigheden op de markt die volledig in de lijn liggen van de hedendaagse interieurarchitectuur.

VERWEERDE OUDE LOOK
Het landhuis, de oude boerderij, het gerennoveerde fabriekje. Steeds meer oude gebouwen krijgen een herbestemmingen. Soms worden ze volledig in de oude stijl gerestaureerd, vaak krijgen ze een grondige remake met een moderne look. Rennovatie is populair, al was het maar omdat de ligging interessant is of de gevel veel charme uitstraalt. Hierdoor ontstaat er een nieuwe woonstijl: een mix van oude charme en hedendaags comfort. Dat is perfect ook wat de nieuwe klassieke vloeren van Ouick-Step beogen: het uitzicht van een verweerde vloer in combinatie met moderne technologie en onderhoudsgemak. Het nu al uitgebreide gamma laminaatvloeren werd uitgebreid met Eik Hommage (rustiek design van oude eik), Arte (Versailletegels geïnspireerd op oude kasteeltegels) en Donkere Eik Landhuis en Verweerde eik met Soft Country oppervlak.

EXOTISCHE LOOK
De opmars van etnische invloeden in onze leef- en woonomgeving neemt nog toe. Zowel de Afrikaanse, Oosterse als Zuid-Amerikaanse leefstijl sijpelt binnen in ons interieur. Massieve tropische houtvloeren zijn niet alleen zeer duur, ze zijn ook schaars en ze verkleuren snel. Daarom zijn de tropische laminaatvloeren een beter en betaalbaar alternatief. Ouick-Step lanceerde de Afselia Doussie in gebleekte, grijzige of geoliede uitvoering. Een andere prachtige Ouick-Step laminaat in het tropisch gamma is Wengéhout. Dit is een exclusieve Afrikaanse houtsoort met een kenmerkende diepe donkere kleur. Bij het ontwerpen werd extra aandacht besteed aan de zuivere houtpatronen van Wengé. Ouick-Step creëerde een speciale oppervlaktestructuur (Natura] Authentic®) die de warmte en de tekening van het wengéhout perfect benadert.

TIJDLOOS
Een bleke vloer is tijdloos en kan ingepast worden in gelijk welke woonstijl. Hij is trendloos en 11 dus ook wars van enige mode. Daardoor is de lichtkleurige vloer ook populair. De interieurs vandaag worden gekenmerkt door contrast: tussen oud en nieuw, westers en oosters. Een lichte vloer brengt rust zodat de meubels beter tot hun recht komen en de interieurcontrasten kunnen geaccentueerd worden. Bij het creëren van een bepaalde sfeer spelen de grote vlakken zoals het plafond, de muren en de vloer een grote rol. Lichte vloeren vergroten de ruimte. Ouick-Step breidde het gamma laminaatvloeren uit met een grijze, geborstelde teak en een patine-effect, witte es (zeer licht van kleur), wit geverniste eik (past bij elk interieur) en wit geceruseerde eik (zeer natuurlijk effect).
Bij elke woonstijl past een laminaatvloer. Praat met de Ouick-Step verkoper over uw plannen, hij zal u het juiste advies geven en u een geschikte vloer voorstellen.

Zie ook volgende artikels:

De weg van ons afvalwater
Water brengt leven in de tuin
Interieur trends
Eco-wagen
Recente zoekopdrachten:
welke kleur vloer bij teak meubelen | welke laminaat vloer past het best bij lichte meub | wat voor kleur laminaat bij modern teak meubels | welke kleur laminaat past het beste bij teakhout | mix vloeren kasteeltegels | oude look laminaat | welke moderne combinatie voor vloer en ver |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -