zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Hoe tongzoenen, leren tongzoenen

Hoe tongzoenen, leren tongzoenen

 

Tongen, tongzoenen, vrijen, bekken, french kissing… allemaal synoniemen voor hetzelfde. Hoe moet je tongzoenen? Hieronder wordt uitgelegd hoe je kan leren tongzoenen

Tongzoenen is iets van de meest intiemste momenten tussen 2 personen. Het is eigenlijk heel eenvoudig, de naam zegt het zelf. Het is een kus geven met de tong. Het lijkt iets eenvoudigs maar toch moeten er best een aantal regeltjes in acht genomen worden. Als je goed kan tongzoenen kan je je affectie met iemand delen op een leuke manier. Het wordt natuurlijk minder leuk als je niet weet hoe het hoort.

Ten eerste is de plaats wel heel erg belangrijk. Een tongzoen is iets romantisch en voor de meeste mensen iets intiems. Het is dus niet echt ideaal om het in de plaatselijke voetbalkantine te doen. En het is ook niet echt bevorderlijk als je net friet speciaal hebt gegeten met extra veel ajuin…
Je moet het juiste moment afwachten, alsook de juiste stemming om te tongzoenen. Een leuk moment om dat te doen is wanneer jullie beide dicht tegen elkaar zitten of staan. Als er al lichamelijk contact is dat is de stap naar een tongzoen sneller gemaakt en aangenamer voor beide.

Een tongzoen begint altijd met gewoon kussen.  Probeer ondertussen je mond altijd droog te houden, waarna je je mond opent. Kus haar onderlip met jouw lippen en geef af en toe een droog gewoon zoentje.  Na een paar van die droge gewone zoentjes open je je mond en duw je je tong langzaam in haar mond. Niet echt ver, gewoon maar een klein beetje naar binnen.  Als zij dan har mond iets verder opent dan wil dat zeggen dat je mag verder doen.

Eenmaal zover gekomen met het tongzoenen is het belangrijk dat je geen overtollig speeksel blijft aanmaken, slik het dan ook door, anders wordt het maar een kleffe boel. Span je tongspier ook niet op tijdens het tongzoenen, maak er een zacht en leuk object van.  Een goede tongzoen gebeurt door jouw tong rond die van je geliefde te draaien. Zoek het zelf een beetje uit wat jullie beiden liefst hebben, zachtjes ronddraaien, of eerder wat harder, of een combinatie van beide.  Zorg er vooral niet voor dat jouw tong niet te passief is, want dat is wel degelijk een afknapper.

Tongzoenen is als zovele dingen, hoe meer je het doet, hoe beter je er in zal worden. Maar geef nu toe, extra oefening is altijd leuk. Ontspan en geniet van het tongzoenen !


Zie ook volgende artikels:

Blijf haar superman
Valentijntips
Kussen : inleiding
tips valentijn
Zoenen in Gent
Praten en oogcontact tijdens zoenen
handkussen en oorkussen
Verschillende soorten kussen
romantische uitjes
vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.eu/leren_tongzoenen.htm | hoe moet je bekken f | hoe moet je bekken | leren tongzoenen | french kissing | tongzoen leren | romanties tong zoen |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -