zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Nieuwe Miss world 2007 werd Zhang Zi Lin

Nieuwe Miss world 2007 werd Zhang Zi Lin

Sinds dit weekend hebben we er een nieuwe miss world bij. Zhang Zi Lin behaalde trouwens een mooie thuisoverwinning. De chineese werd als mooiste bevonden van 112 meisjes in Sanya in China.   Onze landgenootte Halima Chehaima had volgens sommige media een goede kans om ver te raken. Helaas voor ons eindigde ze niet tot bij de laatste 15 meisjes.
Miss Angola werd eerste eredame en Miss Mexico werd tweede eredame.

 
Zhang Zi Lin

 

 

 
Zhang Zi Lin

De uitzending van miss world was te volgen in meer dan 200 landen.  “Waar een wil is, is een weg” is de uitspraakt van onze nieuwe wereldambassadrice.  Ze kreeg dan uitaard ook met veel pracht en praal het kroontje overhandigd.  Zhang Zi Lin wil zich inzetten voor de mensen die het minder goed hebben, de organisatie van Miss World zet zich in hun plaats in voor de strijd tegen aids.

De Miss World is een internationale missverkiezing. De verkiezing is een jaarlijkseschoonheidswedstrijd die voor het eerst werd gehouden in 1951. De Miss World verkiezing was de eerste mondiale schoonheidswedstrijd ter wereld.

 
Halima Chehaima

 

 

 
Halima Chehaima

Al sinds het begin van de twintigste eeuw kozen diverse landen hun nationale schoonheidskoninginnen en ook continentaal (Miss Europa, Miss Azië) werden er al verkiezingen gehouden. Het duurde echter tot 1951 eer de eerste wereldwijde missverkiezing gehouden werd. De verkiezing werd georganiseerd door de voorzitter van het Britse catering- en entertainmentbedrijf Mecca, Eric Morley. Inmiddels worden er jaarlijks meer dan 100 internationale schoonheidswedstrijden gehouden. De bekendste zijn Miss Universe (1952), Miss International (1960) & Miss Earth (2001).

Het karakter van de verkiezing veranderde sterk in de loop der jaren. Zo waren er in 1951 26 deelneemsters, waarvan 21 uit Groot-Brittannië en slechts 5 uit de rest van de wereld (Zweden, Denemarken, Frankrijk, Verenigde Staten en Nederland). Pas vanaf 1952 werd de huidige formule in gebruik genomen waarbij elk land door slechts één miss vertegenwoordigd mag worden. De verkiezing groeide gestaag van 11 deelnemende landen in 1952 tot maar liefst 107 deelnemende landen in 2004. Ook veranderde de aard van de verkiezing. Werd er in 1951 nog naarstig gezocht naar ‘het mooiste meisje in bikini’; anno 2006 zoekt de Miss World organisatie naar een ‘United Nations goodwill ambassador die een sterk karakter, ambitieuze instelling, behoorlijke opleidingsgraad en representatief uiterlijk moet hebben’. Bikini’s en badpakken zijn sedert 1999 verboden op het Miss World podium.


Zie ook volgende artikels:

Kerstinkopen: do's & dont's
Breezersletjes & comadrinken
zelfdoding
complexen overwinnen
ideale babygeschenken
Lichaamstalen
Recente zoekopdrachten:
halima chehaima | http://www.zoetie.eu/miss_world_2007.htm | halima chehaima getrouwd | chehaima halima | zhang zilin mooiste | halima chehaima miss belgi%C3%AB | naaktsauna |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -