zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Hoe namaakhandtassen herkennen?

Hoe namaakhandtassen herkennen?

Overal worden er tegenwoordig namaakproducten verkocht, op e-bay, kapaza, maar ook in gewone winkels. En het wordt steeds moeilijker die namaakproducten te herkennen. Zoetie geeft even enkele tips te kennen om deze echte van de rip-offs te herkennen, want jij wil toch niet gezien worden met een valse handtas?

De kwaliteit
Een van de grootste herkenningspunten van namaakhandtassen is de kwaliteit van de gebruikte materialen.  Ontwerpers als Chanel, Chloe en Fendi gebruiken alleen kwaliteitsleder die zacht aanvoelt en een consistent kleur krijgt.  Maar ondertussen hebben de meeste fakers dit aspect al aardig onder de knie zodat je niet enkel hierop mag afgaan.

  Het label
Labels op een handtas zijn altijd handig om te kijken of het gaat om een replica of een echte designer handtas.  Hoewel producenten van nepproducten even goed de labels kunnen aanbrengen dan de echte designerproducenten gebeurt dit niet altijd.  Bij een echte handtas zal het label altijd vastgenaaid zitten aan het materiaal van de handtas zelf.  Fake producenten durven deze issue wel eens vergeten, u kunt er dus donder op zeggen dat u een namaakhandtas te pakken heeft wanneer het labeltje los zit.
Controleer ook altijd de rits en andere sluitingen.  De echte designers willen hun logo of naam op zoveel mogelijk onderdelen.  Probeer een foto te nemen van het te controleren product en ga ermee naar een winkel waarvan u zeker weet dat er echte producten worden verkocht. Dit is natuurlijk wel niet altijd zo eenvoudig.

Oog voor detail
Echte handtassen van designers zijn duur, en dat is dan ook voor een reden.  Er kruipt erg veel tijd en werk in het detailleren van de met de hand gemaakte afwerking, zodat elk hoekje mooi is afgewerkt.  Controleer dus elke handtas voor gebreken in de stiksels, losse draden of andere delen van het ontwerp die niet helemaal juist zijn.  De modehuizen hebben strenge kwaliteitscontroleprocedures zodat een echte designer handtas met een fout niet op de markt zou raken.  Ziet u dus een losse naad of een foutieve lijn? Laat dan alvast een belletje rinkelen…

De locatie
Er is natuurlijk ook wat gezond boerenverstand nodig om te zien waar er fake en waar er echte handtassen verkocht kunnen worden.  Cloe en Gucci hebben niet de gewoonte om hun design handtassen te verkopen in achtersteegjes op de Turkse markt.  In van die kleine winkeltjes kan je toch moeilijk verwachten dat net die grote namen hun superproducten daar gaan aanbieden? Natuurlijk niet – daar weet je alvast 100% zeker dat je namaakproducten zal verkocht worden.

De prijs
Tot slot lijkt het misschien leuk om dat de nieuwe tas van Mark Jacobs verkocht wordt aan 50 € terwijl de echte prijs rond de 600€ draait.  Hier heeft u dus te maken met nepartikelen, ofwel gaat het gewoon om gestolen handtassen.  Uiteraard gaan we hier niet op in !

Zie ook volgende artikels:

Lavande SWK 2008
Kledingtips
Fringe bikini
Badkleding onderhouden
Figuurtype
kleding verzorgen
Badmode voor de zomer
Hoe draag je…
Ideale bikini
Bikini zelf maken
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.eu/namaakartikelen_herkennen.htm | echtheidskenmerken fendi | neppe michael kors tassen herkennen | michael kors portemonnee echt of nep | hoe herken ik een echte michael kors tas | michael kors tas echt of nep | hoe zie je als een gucci tas vals is |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -