zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Ontspannen in bad

Ontspannen in bad

 

De zomer zit er bijna op, het is gedaan met de vakantie en de rust en daar zijn de drukke tijden terug van werken en studeren. Na een stresserende dag kunnen we allemaal wel een beetje rust gebruiken. Een ideale plek om te ontspannen is de badkamer, dit is een uiterst belangrijk plekje voor de dames onder ons. Het is een plekje waar we even alleen kunnen zijn, waar we aan de dagelijkse sleur kunnen ontsnappen en heerlijk kunnen ontspannen in een lekker schuimend bad. Het is de plaats geworden waar we meer dan ooit kunnen genieten.
Een ontspannend bad heeft bovendien een verkwikkend effect op lichaam en geest.

Voorbereiding
Eerst en vooral is het belangrijk dat de badkamer netjes en hygiŽnisch is. Als je in bad ligt en je ziet enkel de rondslingerende vuile was, een ongereinigde wc-pot en wasbak of zelfs grote spinnen op de muur dan maak je jezelf zenuwachtig en denk je aan het werk dat op jou ligt te wachten. Zorg er dus voor dat alles in de badkamer netjes ligt.

Zorg ook dat er in je badkamer voldoende verwenproducten aanwezig zijn om je volledig te laten gaan. Ga dus ook even langs bij de drogist voor:
∑ Lekker geurend badschuim, kies misschien ook voor badzout. Dit zorgt ervoor dat je bad bruist wat zorgt voor extra ontspanning
∑ Badspons
∑ Bodyscrub
∑ Gezichtmasker
∑ Kaarsjes
∑ Ö.

CreŽer gezelligheid
Zorg voor een warme en gezellige sfeer. Gebruik daarvoor warme kleuren zoals geel, oranje, groen. Gebruik de kleur blauw om een rustige indruk te krijgen. Zorg ook voor de juiste lichtinval of voor de juiste verlichting. Het is niet tof als je steeds je ogen moet dichtknijpen omdat het licht te fel in je ogen prikt. Zorg dus voor indirect licht wat ook gezelligheid creŽert.
Om het allemaal nog wat gezelliger te maken kan je natuurlijk kaarsen gebruiken, het brandende wiekje laat je helemaal wegdromen en zorgt voor extra rust en ontspanning.
Zorg er natuurlijk voor dat de kleuren mooi bij elkaar passen, te veel verschillende kleuren geeft een overweldigend gevoel.

Muziekje op de achtergrond
Als we in bad zitten moeten onze zintuigen ook ten volle verwend worden, de ogen hebben we al gehad, nu is het de beurt aan onze oren. Het soort muziek hangt natuurlijk af van persoon tot persoon. De beste genres om te ontspannen zijn klassiek, muzak (zachte achtergrondmuziek), rustige housemuziek, popmuziek,Ö
Als we in bad zitten willen we niet gestoord worden dus zorg er dus voor dat je niet steeds reclame te horen krijgt door de boxen van je muziekinstallatie.

Een lekker geurtje
Tegenwoordig kan men in het warenhuis een hele grote verscheidenheid aan lekker geurende badschuimen of badolieŽn krijgen. Kies wel voor producten die aansluiten bij jouw huidtype.

Onze smaakpupillen
Last but not least onze smaakpupillen willen natuurlijk ook aan hun trekken komen. Met een glaasje wijn of nog beter een glaasje champagne en het kan niet meer stuk.

Na een uurtje zal je merken dat je volledig uitgerust bent en dat je klaar bent om er terug tegenaan te gaan. Je kan natuurlijk ook lekker met je badjas naast het haardvuur zitten en gezellig met je partner naar een romantische film kijken om de avond kompleet te maken.

 

Zie ook volgende artikels:

tips en trucs met eitjes
Konijntjes verzorgen
de ideale sportschoenen
nieuwe partydrink
Recente zoekopdrachten:
www.zoetie.be | ontspanning voor in bad | ontspannen bad | ontspannrn baf | ontspannen in bad | lekker bad maken | ontspannen een bad nemen |
Fringe bikini dť trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -