zoetie: dť body en beauty-portaalsite van BelgiŽ & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Tips om parfum aan te brengen

Tips om parfum aan te brengen

Zoetie heeft gezien dat er nogal wat essentiŽle fouten zijn bij jongeren die een parfum gebruiken. Daarom geven we hier enkele tips hoe je het best je favoriete geurtje kan aanbrengen.

Een parfum moet je aanbrengen op de plekjes die gekust kunnne/moeten worden, althans, dat is de mening van Coco Chanel. En uiteraard gaat Zoetie hiermee akkoord.

 Een parfum breng je het best aan nadat je een bad of een douche hebt genomen. Dat komt doordat je huidporiŽn zich openzetten wanneer de huid warmer (en dus vochtiger) wordt.  Wanneer je dan parfum spuit zal de parfum beter en sneller afgegeven worden, waardoor de geur zich sneller kan verspreiden.  Natuurlijke plekjes waar het altijd iets warmer en vochtiger is zijn dus ideaal om parfum aan te brengen. We denken hier vooral aan de pols, de nek, hals, slapen, achter de oren, tussen je borsten, ellebogen, enkels en knieholtes.   Let wel wanneer je in bad of douche een badolie hebt gebruikt met nadien een deodorant (en eventueel achteraf enkele geurende zalfjes hebt aangebracht) je een hele toets van verschillende geuren aanbrengt. Veel van die geuren kunnen niet gecombineerd worden waardoor het effect soms helemaal het tegenovergestelde is.  Daarom raden wij ook aan om geurloze verzorgingsproducten te gebruiken.  

Sommige mensen zijn van nature al iets warmer dan andere. Ben je iemand die veel kou heeft? Dan zul je wellicht iets meer parfum moeten aanbrengen om hetzelfde effect te verkrijgen dan iemand die meestal warm heeft.

Parfum wordt altijd het best aangebracht wanneer je het gaat verstuiven. Op die manier kan je op de ideale plaatsen gaan sprayen.  Mocht je dan toch per toeval geen verstuiver hebben kan je je parfum altijd op die plekjes gaan deppen. Maar beter is om een lege flacon te zoeken om daar je parfum in over te gieten. 

We zien ook vaak dat men vaak op de polsen sprayt om de staaltjes te testen. De grote fout die men dan soms maakt is dat men de polsen tegen elkaar wrijft.  Doe dit niet want dat vlakt de geur helemaal af ! Het is veel efficiŽnter om bijvoorbeeld een wolkje parfum te spuiten en er even doorheen te wandelen. Op die manier blijft de parfum beter rond je hangen.  Een andere tip is om de parfum even te verstuiven op je haarborsel, om nadien met die borsel je haar even te borstelen.


Zie ook volgende artikels:

Het beste van Dior
Onmisbare make-up
De 5-minuten manicure
home made spa
Zomer make-up
Beautyzonden
Bugdet mascara
Witte tanden
Algemene makeup tips
Parfumquiz
Recente zoekopdrachten:
parfum oppompen verstuiven | parfum met of zonder verstuiver | parfum verstuiven | parfum op spuiten | tips voor parfum | hoe parfum aanbrengen | parfum zonder verstuiver |
Fringe bikini dť trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -