zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

4 Europese steden om als vrouw/meisje naartoe te gaan.

4 Europese steden om als vrouw/meisje naartoe te gaan.

Denk je eraan om even een tripje te maken in Europa?  Ons continent is vooral bekend om zijn chocolade, wijn en oh-zo fantastische winkelstraten en stranden. 
Hieronder even een lijstje van de tien beste steden in europa om als vrouw of meisje naartoe te gaan.

Romantisch Parijs

 
Denk romantiek: denk Parijs!  Als je nu vrijgezel bent of koppel, het maakt niet uit want je kan gaan shoppen (till you drop) in de eindeloze kledingzaken. Hou je liever van cultuur? Ook daar is Parijs een van de beste steden in Europa.
Parijs is met zijn 2.15 miljoen inwoners de op één na grootste stad in Europa (Londen is nog net iets groter). Parijs wordt ook de ‘lichtstad’ genoemd en wordt naast Londen, New York en Tokio als één van de vier grootste wereldsteden beschouwd. Trek erop uit en laat je leiden door deze romantische stad.

Dansen in Rome

Laat je haar los en dans de nacht weg bij de Estate Romana Festival.  Dans, muziek tot zelf theater, in al deze dingen kan je gerust even ‘blijven gaaaaaaaan’. Rome is gekend voor de lekkere Italiaanse mannen en mooie pizza’s (of was het nu omgekeerd?)
Rome werd oorspronkelijk gebouwd op 7 heuvels: Palatijn, Aventijn, Capitool, Quirinaal, Viminaal, Equilijn en Coelius.  En mocht je nog ietwat Katholiek zijn, Rome is tevens de thuisplaats van popywopy.

Haute couture in Milaan

Wie droomt er niet van om te gaan shoppen in de meest gekende winkels ter wereld? Wij toch allemaal? Als het je lukt probeer dan zeker even een modeshow binnen te piepen, wij hebben van horen zeggen dat het in Milaan echt wel toppie is hoor !  Misschien heb je wel geluk dat je Versace of Armani tegen het lijf loopt.  Mocht dat gebeuren, probeer dan zeker één van hun designer handtassen te versieren 

Spring is in the air

Zin in een resort om je zintuigen te laten verwennen? Ga dan zeker eens naar Taormina in Sicillië. De prachtige natuurlijke omgeving en supermooie uitzichten maken dit tripje absoluut onvergetelijk. Dit stadje is enorm toeristisch en telt slechts een dikke 10 000 inwoners.

Zie ook volgende artikels:

Recente zoekopdrachten:
parijs romantiek | romantische stad europa | meest romantische steden europa | meest romantische steden van europa | romantisch parijs | meest romantisch stad Europa | lijstje met tien romantische steden in europa |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -