zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Tips romantische uitjes

Tips romantische uitjes

 

 

Wil je even de sleur uit je relatie halen. Zoetie verzamelde een aantal leuke en romantische uitjes om jouw relatie een duwtje in de goede richting te geven.

 

Roeibootje

 

Wil je jouw geliefde eens verassen, neem haar dan mee op een roeitochtje. Een dagje op het water is het toppunt van zomers genieten. Jouw geliefde heeft de kans om alle zorgen opzij te zetten om zo enkel oog te hebben voor jou. Tijdens het roeien zijn er zovele zaken die je kunt ontdekken zoals de ontelbare diersoorten zowel in als uit het water, open water, rietlanden, hooilanden, of die mooie ogen en het bezwete ontblote bovenlichaam van jouw grote liefde.

 

Ballontrip

 

Een ballonvaart is een onvergetelijke en tevens rustgevende ervaring. Het is uiterst romantisch om samen met jouw geliefde de zon te zien zakken vanuit een luchtballon. Het is een droom die werkelijkheid wordt om te kunnen vliegen boven de wolken. Je laat je meedrijven met de wind zonder te weten waar je exact gaat terechtkomen.

 

Avondwandeling aan zee

 

Samen een avondwandeling maken aan zee en genieten van de zonsondergang is eveneens uiterst romantisch. S’avonds is er bijna niemand meer op het strand. Je bent er dan praktisch alleen met jouw geliefde. Als je achter je kijkt kan je nog net jullie voetstappen zien in het zand. Genietend van een verfrissende zeewind en van de rust die de golven geven, dit geeft je de kans om jouw diepste geheimen aan elkaar te vertellen.

 

Picknicken in het park

 

Een tip voor een geslaagde romantische avond is gaan picknicken op een afgelegen plaats, ergens waar je alleen kunt zijn met jouw allerliefste schat. Samen ga je met de fiets naar een park, bos of veld in de buurt. Je kan beginnen met een glaasje champagne en dan is de avond goed ingezet. Als het dan begint te duisteren haal je de kaarsen boven wat heel romantisch is. Samen kun je dan naar de sterren kijken en genieten van elkaar.

 

Rollebollen in de sneeuw

 

Wie denkt dat de winter somber en koud is. Je kan van dit seizoen iets heel bijzonder maken, het zal jouw relatie een oppepper bezorgen. Samen sneeuwballen gooien of een grote sneeuwman rollen laat het kind in jou naar boven komen. Het is lekker speels en je zult zien dat je beide nog nooit zoveel plezier zult gehad hebben.

 

Uit eten

 

Het klinkt misschien standaard, maar het is nog steeds een voltreffer. Ga uit eten met je vriend of vriendin naar een romantisch restaurantje. Aan tafel zit je recht over elkaar, je kan elkaar diep in de ogen kijken en je kan honderduit praten over jullie relatie. Als je uit gaat eten probeer dan ook eens iets ander te ontdekken, ga niet steeds naar hetzelfde restaurant, maar zorg ervoor dat het een verassing is voor jouw schatje.

 

Verwenarrangement

 

Ga eens met jouw geliefde op wellnessweekend en laat jullie daar samen verwennen. Een romantisch weekendje weg is een heerlijke kans om tijd voor elkaar vrij te maken en samen met z’n tweetjes genieten en ontsnappen aan de drukte van alle dagen.

Wat dacht je van slapen in een hemelbed een tweepersoons jacuzzi op je hotelkamer of bij aankomsten een versierd bed met rozenblaadjes.

 

 

 

 

Zie ook volgende artikels:

Blijf haar superman
Valentijntips
tips valentijn
Kussen : inleiding
Zoenen in Gent
Praten en oogcontact tijdens zoenen
handkussen en oorkussen
Verschillende soorten kussen
Leren tongzoenen
vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen
Recente zoekopdrachten:
romantische uitjes belgie | romantische uitjes zomerperiode | gent uitstapjes romantisch | romantische uitjes s avonds | romantische uitstapjes | romantische uitstapjes belgie | romantische uitjes savonds |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -