zoetie: d body en beauty-portaalsite van Belgi & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Vier Valentijn met je geliefde

Vier Valentijn met je geliefde

Met valentijn in het vooruitzicht wil zoetie jullie een beetje voorbereiden zodat je geen blauwtje loopt bij diegene die je oh zo graag ziet. Voor velen is valentijn vieren een commercieel gedoe en wil je er liever niet aan mee doen, maar dan wordt je bestempeld als niet romantisch. Dus hieronder toch een aantal ideen die niet veel moeten kosten. Valentijn gaat ook niet enkel over cadeautjes, het is de ideale gelegenheid om jouw geliefde te tonen hoeveel je wel van hem/haar houdt.

Valentijnsdag zit hem vaak in de kleine dingen die deze dag zo speciaal maken. Eigenlijk kan je al starten van s morgens vroeg door bijvoorbeeld te zorgen voor ontbijt op bed. Zorg voor een aantal heerlijke ontbijtkoeken, fruitsap, zoet beleg, vruchtenyoghurt, en natuurlijk niet te vergeten zijn de nodige zoete snoepjes in hartjes vorm. Wat je ook kan doen is een boterham in hartjesvorm serveren. Jouw geliefde zal zeer ontroerd zijn door deze verrassing want geef toe wie wil er niet op die manier wakker worden.

Aangezien we dit jaar het geluk hebben dat Valentijn op een zaterdag valt en dus de hele dag bij ons lieverdje kunnen zijn is het nu het ideale moment om er iets extra speciaals van te maken. Zorg ervoor dat er niets echt 'moet' op deze bijzondere dag. Het is een dag om je relatie een 'boost' te geven. Ga eens lekker wandelen en neem een grote fles champagne met 2 glazen mee en een groot laken om samen bij een vuurtje weg te dromen... Als dit je iets te koud is kan je warmere oorden opzoeken en naar een wellnesscentrum  gaan om je daar eens goed te laten verwennen. Ben je dan uiteindelijk in de juiste stemming, dan kan je ook je smaakpapillen laten prikkelen door uitgebreid te gaan eten (natuurlijk nemen julllie dan het extra grote Valentijnsmenu coupe d' Amour voor twee).

Mocht je op 14 februari (Valentijnsdag) dan toch niet bij je geliefde kan zijn, probeer dan bijvoorbeeld door overal kleine post-its of briefjes met leuke complimentjes en liefdesboodschappen te verstoppen in de boekentas, pennenzak, jas, portefeuille, in/op zaken die je vriendje of vriendinnetje die dag veel zal gebruiken. Op die manier denkt hij/zij de hele dag aan jou en kan men niet wachten om bij jou te zijn.
Om je Valentijn ook tijdens de middagpauze te bekoren, kan je hartjes op de boterhamdoos tekenen, misschien een beetje ouderwets maar je zal zien dat je geliefde dit heel romantisch zal vinden.

Kan je ongezien even op zijn of haar laptop? Installeer dan deze screensaver. Een screensaver vol met hartjes.

Veel succes met jullie romantische Valentijn !
Heb je zelf nog leuke ideen om te doen op Valentijn? laat het dan weten op ons forum. (of heb je toch nog je twijfels? vraag dan daar even raad).

Zie ook volgende artikels:

Blijf haar superman
tips valentijn
Kussen : inleiding
Zoenen in Gent
Praten en oogcontact tijdens zoenen
handkussen en oorkussen
Verschillende soorten kussen
romantische uitjes
Leren tongzoenen
vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen
Recente zoekopdrachten:
valentijnsdag niet vieren | hoe valentijn vieren | valentijn vieren | Wil je je valentijn met decoratie vieren | valentijn vieren ideeen | valentijntips | hoe moet je valentijnsdag vieren |
Fringe bikini d trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -