zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Verschillende soorten kussen

Verschillende soorten kussen


OOGKUSSEN
Gesloten ogen zijn zalige kusplekjes. Ze zien eruit als lippen en ze zijn zacht en warm. Het kan voor allebei plezierig zijn als je je tong zachtjes rond de wimpers en wenkbrauwen laat glijden of het vocht in de oogbal kunt voelen bewegen.
Iemands ogen kussen kan een deel zijn van de kussafari van het gezicht, maar het kan ook een innige manier van afscheid nemen zijn. Je moet bij het oogkussen wel voorzichtig te werk gaan en zeker niet te hard zuigen!

KUSSEN VAN HET HAAR
Haar lijkt misschien niet erg kusbaar. Het is zo fijn dat je er niet zo goed houvast op kunt krijgen met je lippen. Maar als je een kus voor één keer niet helemaal een kus laat zijn, maar je hele gezicht in het haar van je partner begraaft, kan dat aardschokkend opwindend zijn. Haar is prachtig. Hoe langer het is, hoe beter je je erin kunt begraven en je helemaal door je geliefde opgenomen kunt weten. En haar heeft altijd een heel opmerkelijke geur. En het hoeft niet de geur van dure shampoos of haarverzorgingsmiddelen te zijn die je in vuur en vlam zet, de natuurlijke geur van het haar zelf is al meer dan genoeg.
En wie zijn haar gekust en zijn hoofdhuid door vingers en lippen gemasseerd voelt worden, vindt dat altijd fijn. Sluit je ogen wanneer iemand je hoofd aanraakt, dan voel je het nog beter.

KUSSEN MET BETEKENIS
Kussen is nog plezieriger als je je verbeelding gebruikt om nieuwe manieren van kussen te bedenken. En het is een groot compliment voor je partner als je je manier van kussen speciaal voor hem of haar wilt verbeteren. Twee geliefden die nieuwe manieren proberen te vinden om elkaar plezier te bezorgen, geven uiting aan een bijzonder soort toewijding. Maar hoe je ook met je partner kust, het gaat enkel om een kus. Het houdt geen toestemming in voor wat dan ook. Niemand hoort ooit gedwongen te worden om iets intiems of seksueels te doen waar hij of zij niet helemaal in mee wil gaan. En niemand zou mogen denken dat een kus iets anders kan betekenen dan een kus. Hoewel een kus op miljoenen verschillende manieren en op miljoenen verschillende plaatsen gegeven kan worden, vormt een kus niet automatisch het voorspel voor iets anders, tenzij jullie dat beiden willen en het allebei eens zijn over wat je verder wilt gaan doen.

Zie ook volgende artikels:

Blijf haar superman
Valentijntips
tips valentijn
Kussen : inleiding
Zoenen in Gent
Praten en oogcontact tijdens zoenen
handkussen en oorkussen
romantische uitjes
Leren tongzoenen
vingerkussen, vingerzuigen, nekkussen en zuigzoenen
Recente zoekopdrachten:
http://www.zoetie.eu/verschillende_soorten_kussen.htm | kus op oog betekenis | zoenen betekenissen | handkus betekenis | betekenis van verschillende kussen | hand kussen betekenis | oogkus betekenis |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -