zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Versiertips voor een hete zomer

Versiertips voor een hete zomer

Hoe de man van jouw fantasieën verleiden?

 

Overal zijn er versiertips voor mannen te vinden, maar mogen wij vrouwen dan ook niet eens het heft in eigen handen nemen en de man van onze fantasieën verleiden. Op vakantie krijg je hiervoor vaak prachtgelegenheden. Of we nu in Spanje zijn of we smelten aan een exotisch strand van de Caribbean, we geven onze ogen de kost en willen maar al te graag met een toffe kerel in contact komen. Maar de vraag is nu: hoe pakken we dit aan? Heel simpel, weg met de verlegenheid en voorzichtigheid, trek je stoute schoenen aan en neem het heft in eigen handen.

Dit is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je de geschikte “prooi” gevonden hebt en jullie blikken kruisen elkaar overvalt een gevoel van onzekerheid jou. Plots ben je geremd, die “stoute schoenen” zitten plots vol met lood waardoor het niet makkelijk is om de eerste stap te zetten. Waarom is deze eerste stap zetten nu zo moeilijk? Je wilt zo graag met die ene man een babbeltje doen of zelfs iets meer, wat houd er je dan tegen. Is het misschien door onze opvoeding of zijn wij vrouwen van karakter afwachtend en passief. Gaan we daarom bij de pakken blijven zitten en wachten tot een bepaalde man ons leuk vindt of stappen we af op die ene bink die wij zelf wel zien zitten.

De beste manier om dit aan te pakken is dat je die kerel op z’n manier verleidt dat hijzelf het gevoel heeft dat hij jou benaderd heeft. Je wil toch niet dat ze van jou denken dat je zomaar met de eerste de beste mee wil.
Probeer zoveel mogelijk zijn aandacht te krijgen, maar zorg ervoor dat je hem laat geloven dat hij de eerste stap gezet heeft om jou te benaderen.


Nu de basiszaken gekend zijn, ga je op zoek naar jouw “droomprins”. In een gezellige bar is altijd wel wat leuks te vinden dus installeer je met een aantal vriendinnen op een goed zichtbare plaats in het café. Wanneer de mister right arriveert zorg je dat je opvalt. Niet overdrijven natuurlijk, maar zorg dat hij jou opmerkt en dat je even zijn aandacht naar jou trekt. Hou hem in de gaten, controleer hem en informeer ondertussen bij vrienden en vriendinnen wie hij is, wat hij doen, … Dit doe je in alle discretie. Hij mag niet merken dat je naar hem kijkt, maar ondertussen doe je er alles aan om ervoor te zorgen dat hij jou opmerkt. Hoe doe je dat? Een verleidelijk lachje dat hij net hoort, passeer even voorbij de tafel om naar het toilet te gaan of een drankje te bestellen, gooi je lange haren sierlijk naar achteren als hij even kijkt, …

Heb je na al deze pogingen nog steeds niet het gewenste effect, dan kan je achter je daden meer kracht steken. Een glas omver gooien kan zijn blik naar jou richten.

Als hij eenmaal van je bestaan op de hoogte is, blijf je nog steeds doen alsof je niet in hem geïnteresseerd bent. Ga niet uit de hoogte doen en maak af en toe een verleidelijk gebaar. Zorg er ook voor dat je niet te veel alcohol drinkt (het knapt af als je ruikt naar de alcohol, een wijntje kan om de zenuwen de baas te kunnen, maar hou het verder bij water of frisdrank). Jullie blikken kruisen elkaar af en toe toevallig, maar jij kijkt onmiddellijk weer weg. Geef hem eens een klein verleidelijk glimlacht of doe je lippen eens een heel klein beetje van elkaar als hij naar jou kijkt.

Als je zeker bent van je stuk, je denkt dat hij toehapt, dan is het moment aangebroken om jouw vriendinnen even weg te sturen bijvoorbeeld naar het toilet om zich op te frissen. Jij blijft natuurlijk zitten. Hij zal dit als een kans zien om jou te benaderen en kennis met jou te maken.

Blijft hij zitten waar hij zit, wees dan niet teleurgesteld. Het kan zijn dat hij wat verlegen is of misschien heeft hij al iemand of ben je zijn type niet. Bij het eerste geval kan je nog wat blikken en lachjes in zijn richting sturen. Heb geduld. Geef hem een gevoel van vertrouwen.
Geeft hij geen gevolg aan jouw avances, dan is het tijd om een volgende prooi te zoeken.

Mocht het allemaal niets worden. Ga je dan geen zorgen maken, maar geniet van je vakantie. Het is vaak zo dat je de man van je leven tegenkomt wanneer je niet op zoek bent.

 

Zie ook volgende artikels:

Eerste stap
liefde afwijzen
Verliefd maar
Ontmoet zijn ouders
Je eerste kus
Liefdesverdriet
Gaat mijn partner vreemd?
Omgaan met liefdesverdriet
Ex terugwinnen
Recente zoekopdrachten:
spaanse mannen versieren | strand verleiden | hoe trek je de aandacht van spaanse jongens | karakter spaanse mannen | karakter spaanse man | spaanse mannen verleiden | hoe zijn spaanse mannen |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -