zoetie: dé body en beauty-portaalsite van België & Nederland
SITEMAP LINKS CONTACT
Best4Kids houten speelgoed webwinkel

afslanken
Beauty
celebrities
culinair
decoratie
Film
geneeskunde
gezondheid
Kinderen
lifestyle
Make-up
mode
Muziek
ontspanning
reizen
relaties
romantiek
wonen


Linkpartners:
Beveiliging van woning
Verstopping voorkomen

Kennis maken met Gwen Stefanie

Kennis maken met Gwen Stefanie

Op 3 oktober 1969 werd Gwendolyne Renee Stefani geboren in Anaheim in Californië (VS). Ze groeide op met haar vader Dennis, moeder Patti, zusje Jill en broers Eric en Todd. Gwen had als tiener veel interesse in punkmuziek en was hier samen met haar broers in haar vrije tijd druk mee bezig. Na haar middelbare school ging ze studeren, maar haar carrière als zangeres begon toen serieuzer te worden.
In 1987 richtten Gwen's broer Eric met zijn vriend John Spence No Doubt op. De toen 18-jarige Gwen werd gevraagd om samen met John de zang te doen. Het succes duurde niet lang want later in dat jaar pleegde John Spence zelfmoord. Ondanks dit besloten ze toch door te gaan met No Doubt. Gwen werd leadzangeres van de band maar wilde ook haar studie afmaken. Ook kreeg ze rond die tijd een relatie met Tony, het derde bandlid. In 1989 kwamen Tom Dumont en Adrian Young bij de band en na hulp van de bassist Flea van de Red Hot Chili Peppers kreeg No Doubt een platencontract.

 

Het ging uit tussen Tony en Gwen, na zeven jaar, en na enige tijd kwam de superhit 'Don't Speak' uit, die vele mensen nu nog steeds niet verveeld. De band kreeg twee Grammy nominaties en gaven overal ter wereld succesvolle en uitverkochte concerten. Na een paar jaar ontmoette ze Gavin Rossdale, leadzanger van de band Bush en kreeg daar een relatie mee.
In 2001 nam Gwen samen met Eve 'Let me blow your mind' op. De geruchten over het einde van No Doubt kwamen toen op gang, maar Gwen ontkende dat de groep uit elkaar zou gaan door haar solo uitstapje. Ze bleek de waarheid te spreken want eind 2001 kwam het album 'Rock Steady' nog uit. Echt succesvol was het album niet en in 2003 gingen alle bandleden zich op een solocarrières richten.
Gwen dook niet meteen de studio in, maar nam eerst haar filmdebuut 'The Aviator' op. Eind 2004 verscheen haar eerste solosingle na haar jaren bij No Doubt, getiteld 'What you waiting for'. Hierna volgden 'Rich girl', 'Hollaback girl', en nog meer, allemaal van haar succesvolle debuutalbum 'Love Angel Music Baby'.

Na jaren haar eigen kleding ontworpen te hebben, heeft Gwen nu ook een echt kledinglabel: L.A.M.B. Hiermee is ze net zo succesvol aan het worden met haar muziek. We kunnen in de toekomst nog veel van deze originele, creatieve artieste.

 

Zie ook volgende artikels:

Paris Hilton
Miley Cyrus
Christopher Atkins
Recente zoekopdrachten:
no doubt gwen en broer | naaktsauna | gwen en haar broer | zelfmoord no doubt | broer van gwen stefani | broer gwen stefani | welk jaar zijn tonyen gwen getrouwd |
Fringe bikini dé trend voor de zomer 2013 - Medicijnen zonder voorschrift - OTC-medicijnen -